Kundalini Yoga Nederland

Inspireren en verbinden!

Maak kennis met de opleiding Kundalini yoga

Datum/Tijd
Date(s) - 16 februari 2024
19:30 - 21:00

Locatie

Categorieën Geen Categorieën


Op vrijdag 16 februari 2024 is er een Zoom-meeting waarin je kennis kunt maken met de opleiding tot Kundalini yogaleraar die in maart 2024 begint. Deze gratis bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

 

Leer in één jaar hoe je Kundalini yoga kunt inpassen in je dagelijks leven en hoe je er les in kunt te geven. Je krijgt les in de achtergrond, de praktijk en de theorie van Kundalini yoga. Dagelijks thuis oefenen maakt dat je vertrouwd raakt met de oefeningen en meditaties.

Na afronding van de opleiding mag je zelfstandig lesgeven. Je bent internationaal erkendKRI Kundalini Yoga Instructor en je komt in aanmerking voor Yoga Alliance RYT 200.

De lerarenopleiding van 3HO Nederland bestaat al bijna 30 jaar. Door de jaren heen zijn honderden leraren opgeleid die in het hele land lesgeven.

De opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Kundalini yoga. Je hoeft niet de wens te hebben om les in yoga te geven. Je kunt het gebruiken om beter te worden in het beoefenen van yoga. Ook gebruiken veel van onze vorige cursisten de opgedane kennis en ervaring in hun eigen veld, zoals therapie, gezondheidszorg, onderwijs of management.

Op vrijdag 16 februari 2024 is er een Zoom-meeting waarin je kennis kunt maken met de opleiding tot Kundalini yogaleraar die in maart 2024 begint. Deze gratis bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Geef je hier op voor de kennismaking.

KRI Level 1 Instructor bestaat uit 180 lesuren en 40 uur zelfstandige studie:

  • 4 weekends van 2 dagen met 8 uur les (64 uur)
  • Een opleidingsweek van 6 dagen met 8 uur les (48 uur)
  • 7 zaterdagen met 2 uur les via Zoom-meetings (14 uur)
  • Videolessen die je een jaar lang thuis online kunt bekijken wanneer je wilt, zo vaak je wilt (64 uur)

Naast de lessen komen cursisten samen via Zoom. In een studiegroepje van drie personen werk je aan opdrachten die vooraf door Hariang Kaur worden gegeven.