Kundalini Yoga Nederland

Inspireren en verbinden!

Kennismaking 3HO opleiding tot Kundalini yogaleraar

Datum/Tijd
Date(s) - 21 mei 2022
11:00 - 16:00

Locatie
3HO Nederland

Categorieën Geen Categorieën


Op zaterdag 21 mei 2022 is er een workshop in ons yogacentrum in Enschede waarin je kennis kunt maken met de opleiding tot Kundalini yogaleraar die in september 2022 begint.

Deze workshop kost €50, inclusief vegetarische lunch, en duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de workshop wordt een voorproefje gegeven van Kundalini yoga oefeningen, meditaties en ontspanningsoefeningen die tijdens de opleiding onderwezen worden. Thema’s als de chakra’s, de tien lichamen, yogische filosofie en Ayurveda worden kort aangestipt. Er is voldoende tijd voor vragen en voor een persoonlijk gesprek met lead trainer Hariang Kaur na afloop. 

Je kunt je hier opgeven voor de workshop: https://3honederland.nl/opleiding/kri-level1/kennismaking

De lerarenopleiding van 3HO Nederland bestaat al 25 jaar. Door de jaren heen zijn honderden leraren opgeleid die in het hele land lesgeven. De opleiding is geschikt voor iedereen die zich een jaar lang intensief in Kundalini yoga wil verdiepen.

In één jaar leer je hoe je Kundalini yoga kunt inpassen in je dagelijks leven en hoe je er les in kunt te geven. Je krijgt les in de achtergrond, de praktijk en de theorie van Kundalini yoga. Dagelijks thuis oefenen maakt dat je vertrouwd raakt met de oefeningen en meditaties. Na afronding van de opleiding mag je zelfstandig lesgeven. Je bent internationaal erkend KRI Kundalini Yoga Instructor en je komt in aanmerking voor Yoga Alliance RYT 200.