Kundalini Yoga Nederland

Inspireren en verbinden!

Intro workshop Sat Nam Rasayan Healing

Datum/Tijd
Date(s) - 20 mei 2022
19:00 - 21:30

Locatie
Kundalini Yoga Wageningen

Categorieën Geen Categorieën


Ontspan, laat los, genees

 

Introductie Workshop SAT NAM RASAYAN
met Siri Ram Singh op 20 mei/ 19 – 21.30 uur/ locatie: Kundalini Yoga Wageningen,Haagsteeg 4, 6708OM,Wageningen.

Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude heling vorm uit India en Tibet.

In Sat Nam Rasayan verruim je met diepe meditatie en stilte je bewustzijn en waarneming om te genezen. Dan ben je in staat om spanningen, of weerstanden in jezelf en in anderen of in een situatie op te lossen. Je wordt bewust van wat er speelt en blokkades verdwijnen.

Voor wie is de workshop?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en meditatietechnieken en die zich wil verdiepen in de kunst van het genezen.
Kijk voor meer informatie op
http://www.satnamrasayanhealing.nl/

De in Duitsland wonende Sir Ram Singh is yogaleraar, Sat Nam Rasayan healer en docent aan de Internationale school voor SNR. Siri Ram geeft les in binnen- en buiten land. De reeks introductie workshops, die hij in Nederland geeft, is voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en meditatietechnieken. Ook mensen die beroepsmatig of naast hun normale professie met Sat Nam Rasayan willen werken zijn welkom. Door de meditatieve en neutrale staat waarin je met SNR komt, ben je in staat spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen.

Aanmelden en Kosten
Kosten: €35,- per deelnemer. Overmaken naar: Stichting Sat Nam Rasayan Healing, rekeningnummer NL98RABO0156122022 onder vermelding van Introductie workshop “datum en plaats”. Cash aan de deur mag ook.

Graag je vooraf aanmelden en voor verdere informatie mail naar Harnadht Kaur info@kundaliniyogawageningen.nl Telefoon: 06 2078 7235