Kundalini Yoga Nederland

Inspireren en verbinden!

White Tantric Yoga(r)

Datum/Tijd
Date(s) - 10 februari 2024
08:00 - 18:00

Categorieën Geen Categorieën


Een dag van meditatie en transformatie. Deze eeuwenoude “uplifting” meditatie techniek is een belangrijk onderdeel van de 3HO-(Healthy, Happy, Holy) traditie, en we nodigen je uit om deel te nemen aan deze diepgaande ervaring van één dag: Een mandala voor vernieuwing van de ziel.

Tijdens deze oefening worden de meridianen, nadis en zenuwen gereinigd, waardoor je leven ee verfrissende impuls krijgt en een nieuw perspectief zich ontvouwt.

Bij het betreden van dit nieuwe Watermantijdperk staan we op een complex moment van overgangen, waarin we afscheid nemen van oude manieren en patronen, onze kijk op de wereld heroverwegen en ons innerlijk bewustzijn herstarten.

We stappen uit het groepsdenken/cultdenken dat in de jaren ’60, ’70 en ’80 werd geprogrammeerd om meditatie onder de aandacht te brengen en een diepere beleving van mogelijk te maken.

Nu stemmen we af op onze eigen individuele ervaring, terwijl we nog steeds bewust deelnemen aan een groepscollectief proces.

Samen kunnen we deze oefening benaderen vanuit een nieuw wereldbeeld van samenkomen, samen zingen en elkaar hart-tot-hart ondersteunen.

De indeling van de dag en de muziek zijn onveranderd ten opzichte van voorgaande editites;

Vintage, episch en vol licht.

Door partnerwerk met specifieke mudra’s, mantra-zang en diepgaande asana’s zal deze dag uitdagend en diep bevredigend zijn.

Sta deze tijdloze beoefening toe om jouw leven te dienen, stress weg te nemen en keer terug naar je wereld met inspiratie en dankbaarheid.

Het Kundalini Yoga Festival Nederland is toegewijd aan het bieden van een kans aan iedereen om deze periode van overgang te betreden met een frisse blik en een open hart.

Voor meer informatie en het jaarlijkse schema van aankomende White Tantric Yoga®-cursussen, [klik hier].