Kundalini Yoga Nederland

Inspireren en verbinden!

Weekendcursus over Naad yoga en de kracht van mantra’s

Datum/Tijd
Date(s) - 2 april 2022 - 3 april 2022
De hele dag

Categorieën Geen Categorieën


Naad yoga laat ons ervaren hoe geluid op ons lichaam en onze geest inwerkt. Naad is de essentie van alle geluid. Door mantra’s hardop of in stilte te herhalen voelen we de trillingen van Naad. Deze trillingen brengen ons geestelijk en lichamelijk in balans. Tijdens de cursus worden mantra’s gebruikt zowel bij de oefeningen als bij de meditaties. 

Karta Purkh Singh verstaat de kunst om Naad en mantra’s voelbaar te maken. Hij is helder in zijn uitleg en zal veel van de mantra’s op gitaar begeleiden. Zijn manier van lesgeven is inspirerend en expressief. Hij houdt van stevige dynamische oefeningen. Hij zal die ruimschoots geven.

Karta Purkh Singh is een gecertificeerd KRI Level 1 en 2 leraar en heeft 25 jaar ervaring in het lesgeven. Zijn specialisaties liggen op het gebied van asana’s, anatomie en yogische technieken. Hij is de CEO van de Kundalini yoga lerarenorganisatie (3HO) in Duitsland. Hij woont met vrouw en dochter in Hamburg. Karta Purkh Singh geeft les in het Engels.

Data: zaterdag 2 en zondag 3 april 2022
Tijd: zaterdag 10.30-17.30 uur. Ontvangst met Yogi Tea en krentenbrood om 10.00 uur. Zondag 10.00-16.30 uur. Zondagmorgen is er de gelegenheid om aan de Sadhana mee te doen van 05.30 tot 08.00 uur. 
Docent: Karta Purkh Singh
 (uit Hamburg)
Locatie: 3HO Nederland, Enschede
Kosten: €195, inclusief lunches op beide dagen en ontbijt op zondag. Overnachting niet inbegrepen.

https://3honederland.nl/cursus/masterclass-mantras