Kundalini Yoga Nederland

Inspireren en verbinden!

KYN Connectdag 2021

Datum/Tijd
Date(s) - 2 oktober 2021
09:30 - 18:00

Locatie
Pand 18

Categorieën Geen Categorieën


Gastdocent tijdens de KYN Connectdag van 2021 is Hari Krishan Singh. Hij zal een inspirerende workshop verzorgen voor alle Kundalini Yogaleraren in Nederland. Iedereen is welkom, ongeacht of je lid bent van KYN of niet. En uiteraard wordt er voor een lichte lunch en avondeten gezorgd! Mocht je je kind(-eren) mee willen nemen, dan is dat ook mogelijk. We vragen je dan om een kleine bijdrage voor het eten en om een speeltje mee te brengen dat met de eventuele andere aanwezige kinderen gedeeld kan worden. Vanwege de coronamaatregelen vragen we je om thuis te blijven indien je onverhoopt gezondheidsklachten hebt.

Thema van de KYN Connectdag 2021:

Teach to Master.

We geven les om de leer door te geven, maar ook om zelf te groeien. Groeien waarin eigenlijk precies? Welke uitdagingen komen op ons pad als leraar en hoe worden deze tot inspiratie in je lessen? Op welke manier geven we onze Kundalini Yoga lessen en wat kan er allemaal nog meer? Wanneer en waar zijn we leraar? Dit zijn vragen waar we ons onder andere op de KYN Connect dag mee bezig zullen houden.
Een dag om ervaringen uit te wisselen, yoga te beoefenen, inspiratie op te doen en wellicht iets nieuws te leren! Maar vooral… een dag om samen te zijn, te verbinden. Samen met elkaar en met de Teachings.
Ik hoop velen van jullie te mogen zien en te leren kennen!
Hari Krishan

Klik hier om tickets te bestellen