Lid worden?

Iedere kundalini leraar kan lid worden van KYN wanneer je de Level 1 KRI Kundalini Yoga Teacher Training met een certificaat hebt afgerond. Ook als je nog in opleiding bent ben je van harte welkom om je aan te sluiten als aspirant lid. KYN is een beroepsvereniging voor Nederlandse kundalini yoga leraren. Het doel is de Nederlandse Sangat te verbinden, informeren en inspireren. Door lid te worden verbind je je met de expertise en ervaring van de Nederlandse kundalini yoga gemeenschap. Met je lidmaatschap, ben je ook lid van het internationale Kundalini Yoga netwerk IKYTA.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt €50,- per jaar.
Ben je nog in opleiding dan is het eerste jaar €10.
Daarnaast word je als leraar uitgenodigd om 11% van je inkomen als yogaleraar af te staan aan de Gurudakshina als dank voor het gebruik van kundalini yoga en meditatie volgens de leer van Yogi Bhajan en deze te onderhouden en uit te dragen.

Wat houdt het lidmaatschap in?

  • Via de de periodieke nieuwsbrief en de website wordt je op de hoogte gehouden van wat er gebeurt bij Kundalini Yoga Nederland. Je vindt er onder meer nieuws over activiteiten, workshops, lezingen en concerten. Je kunt de nieuwsbrief en website ook gebruiken als etalage voor je eigen activiteiten op het gebied van kundalini yoga en aanverwante zaken.
  • Als lid krijg je de beschikking over een persoonlijk profiel, waarmee je zelf informatie op de website kunt plaatsen.
  • Als lid kan je gebruik maken van de logo’s van KYN en met korting deelnemen aan de gemeenschappelijke aansprakelijkheidsverzekering.
  • Als lid heb je toegang tot het forum van Kundalini Yoga Nederland op Facebook, waar je eenvoudig met andere docenten kunt overleggen en netwerken.