Sat Nam!

Ik ben Siridyal, en ik doe al 25 jaar Kundalini Yoga en Meditatie. Ik heb de liefde voor Yoga ontvangen van mijn moeder, die ook Yoga Lerares is en zij gaf mijn zus en ik Hatha Yogales vanaf ons 6e jaar. Mijn moeder nam een Sat Nam Rasayan les rond 1995, en zei “hey lieverd, ik denk dat jij dit ook wel fijn zou vinden”, en zo is toen de liefde voor Healing onstaan maar ook voor Kundalini Yoga. Ik ben mijn moeder dus heel dankbaar, want danzij haar ben ik op dit Yoga Pad terrecht gekomen 🙂

In Amsterdam heb ik SNR gestudeerd met Patricia Dobrin en Guru Dev Singh, meester van SNR.

Ik heb in NL gewoond t/m mijn 27e en ben toen verhuisd naar New Mexico om dichter bij Yogi Bhajan te kunnen zijn. Ik had de blessing om een van zijn healers te mogen te zijn, en ik was bij hem elke dag voor een aantal jaren een paar uur per dag. Natuurlijk als je in het bijzijn bent van een Meester, werkt deze ook vnl op jou, en zo heb ik veel van hem geleerd.

De Teachings van Yogi Bhajan staan mij dan ook zeer zeer dicht bij het hart, en voornamelijk de Women’s Teachings. Vandaar dat ik graag Vrouwen Workshops geef en waar mogelijk een Circle of zelfs een Retreat, zwangerschapsyoga en gewoon alles wat ons vrouwen heerlijk in ons vel doet voelen.

Ik heb zo een 20 jaar in Amerika gewoond, daar mijn Level 1 Teacher Training gedaan bij Yoga West, en daar ook 3 van de 5 Level 2 gedaan. Super inspirerend en ik hoop dan ook dat elke student van KY de training doet, ook al wil je geen les geven, want het gaat je gegarandeerd veranderen in een zeer positive manier!

Ik heb ook een PTSD KY training gedaan met Shanti Shanti Kaur, een Yoga for Youth Training met Krishna Kaur en ook Reiki Level 1 en 2.

Lesgeven geeft me een enorme Joy, en ik geniet er intens van als ik zie hoe De Teachings zo een beweging en veranding teweeg kunnen brengen in een Mens, vooral in een korte tijd. Echt Prachtig! 🙂

Ik vroeg Yogi Bhajan vele jaren geleden: “Sir, how can we slowly learn The Teachings of Compassion, Tolerance, and Forgiveness?”… en hij keek me even een tijdje aan en zei toen “Slowly”… en dat is me altijd bijgebleven. Het leven is geen sneltrein! We mogen en kunnen de tijd nemen om voor onszelf te zorgen,en we kunnen gewoon lekker  onszelf zijn en heerlijk onze meditaties doen en joefeningen, en het allemaal zien als een GIFT to OURSELVES! Yoga is UNION… so Unite your Beautiful Self with your Soul, your Practice, your Breath and your Being.. and the rest will come to you 🙂 

Ik ben getrouwd met Amrit Khalsa, Executive Director van Teacher Training bij KRI, en wij hebben samen 2 mooie kids en we wonen dus sinds 1.5 jaar weer gezellig in Nederland.

Nou, ik kan niet wachten je to ontmoeten, en samen het spel te delen dat “Het Leven” heet.

Sat Nam en Endless Blessings,

Siridyal Khalsa

https://www.siridyalkaur.com

https://www.zwangerschapsyogainmaastricht.com

<3 VROUWEN RETREAT <3: https://https://returning-to-your-essence.eventcreate.com/

 

 

Social media van docent: