Mijn naam is Sat Kirtan Kaur Khalsa (1975), kundalini yoga lerares en auteur van 3 boeken. Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag, Bye Bye Stress in 9 Minutes or Less en de bestseller ‘Living Your Truth, How That is Going to Make the Rest of Your Life, the Best of Your Life.

Ik ben Business Yoga Specialist geworden om andere werknemers te helpen hoe zij in no time kunnen ontspannen, zodat ze hun werk nu en in de toekomst klachtenvrij doen. Zelf heb ik drie jaar last van RSI gehad en voelde me nooit helemaal thuis in het bedrijfsleven. Het was pas toen ik begon met mijn opleiding tot kundalini yoga docent, dat het kwartje viel en het doel voor mij in mijn leven duidelijk werd. Namelijk medewerkers meegeven dat ze zichzelf de hoogste prioriteit moeten geven. Want als ze dat doen, zijn ze goud waard voor het bedrijf, maar ook voor zichzelf!

Ik leer nu anderen wat ik heb geleerd en met succes toegepast: hoe ze in no time ontspannen, zodat ze in no time ontspannen en met meer plezier hun werk doen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,

Ontspannen groet,

Sat Kirtan

Social media van docent: