Mijn naam is Saskia Gorissen. Gelukkig getrouwd met Mark en moeder van twee pubers. Als zelfstandig, gezondheidskundig organisatieadviseur help ik organisaties in gezond en met plezier werken (www.workingflow.nl).

Al 20 jaar beoefen ik yoga, maar toen ik in aanraking kwam met Kundalini Yoga was ik direct geraakt en voelde ik dat ik hier meer van wilde weten en ervaren. In 2008 heb ik de docentopleiding afgerond. En ben ik meteen gestart met lesgeven in Breda. Daarna volgde de opleiding Yoga Therapie, Kinder Yoga en Business Yoga. Op het moment ben ik bezig met een 3-jarige verdiepende training Kundalini Yoga level 2. Tussendoor volg ik diverse workshops. Omdat ik verhuisd ben naar Oosterhout, geef ik vanaf mei 2018 yogales in Oosterhout. Ook organiseer ik diverse activiteiten zoals workshops, wandelingen, themabijeenkomsten.

In 2003 kreeg ik een acute hernia waardoor ik niet meer kon lopen. Een operatie volgende en een revalidatietraject. Dat was een mooi moment voor mij om de balans op te maken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mijn leven en werk anders moest inrichten. En dat heb ik gedaan. Ik besloot meer vanuit mijn hart te werken en leven en niet meer alleen vanuit mijn hoofd. Er ging een wereld voor me open. Nu luister ik naar mijn intuïtie en maak ik bewuste keuzes. Kundalini Yoga heeft bij mij die verandering teweeg gebracht. Sinds ik deze yogavorm beoefen, sta ik veel meer in contact met mezelf, voel ik beter wat ik nodig heb en kan ik mijn beste zelf zijn!! Nauwelijks last meer van stress. Geen lichamelijke klachten. Deze verandering heeft me zo enorm geholpen. Ik wil dat graag delen met iedereen. Ik wil je laten voelen hoeveel vrijheid het geeft om bewust in het leven te staan en zelf verantwoording te nemen voor de keuzes die je maakt. Mensen staan verbaasd van hun een eigen resultaat. Dat is mooi om te zien. Ik heb de ervaring dat als je de tijd neemt om even stil te staan, je je bewust wordt van jezelf. Je voelt beter wat nodig is, krijgt weer de juiste focus.

 

Social media van docent: