Vijf jaar geleden kwam ik tijdens een moeilijke periode per (on)geluk in aanraking met Kundalini Yoga. Dit veranderde mijn leven. Het consistent, iedere dag doen van yoga en meditatie hebben me veel liefde, bezinning, discipline en innerlijke kracht gegeven. Het bracht me dichter bij mezelf en in contact met mijn ziel.

De transformerende kracht van deze yogavorm deel ik nu met passie met de mensen in mijn lessen en yoga specials. Ik ben KRI (wereldwijd) gecertificeerd en heb de KY opleiding gevolgd bij Gurumarka Khalsa.

Naast Kundalini Yoga geef ik ook met veel plezier geschiedenislessen op een middelbare school. Ik hou van lezen, wandelen/zitten/liggen in de natuur en mijn lieve vriend Thijs!

Door mijn les wil ik mensen een rustpunt in de week bieden, ze door beweging en bezinning dichter bij zichzelf laten komen en een geestelijke en lichamelijke boost geven. De lessen worden gegeven in kleine groepen, met een veilig klimaat, persoonlijke aandacht en genoeg ruimte om thuis te komen bij jezelf. 

Social media van docent: