Hariang Kaur (Christine Michon) is Kundalini yogalerares en eigenaar van het yogacentrum van 3HO Nederland in Enschede. Ze geeft dagelijks les. Tevens is zij de Lead Trainer van de Kundalini yogalerarenopleidingen KRI Level 1, Level 2 en Level 3 van 3HO Nederland. Ze is als gecertificeerd leraar verbonden aan de 3HO Women Conscious Pregnancy Yoga lerarenopleiding. Hariang Kaur is Yoga Alliance E-RYT 500 en YACEP.

Ze heeft kunstopleidingen gevolgd aan de AKI in Enschede en de Rijksuniversiteit in Warschau, Polen. Daarna heeft ze de Hatha yogalerarenopleiding gevolgd bij Wiet Hardy en bij Saswitha, en daaropvolgend de KRI Kundalini yogalerarenopleiding in Amsterdam bij Guru Jagat Singh en bij Yogi Bhajan in New Mexico. Christine Michon heeft de opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie gevolgd bij Centrum Boswijk. Christine Michon is gecertificeerd Hatha yogadocent, KRI Level 1, Level 2 en Level 3 Kundalini yogadocent, en KRI zwangerschapsyogadocent.

Ze is de auteur van ‘Veel soeps – 100 heerlijke vegetarische soepen’; ‘Groen & gezond’, een boek over yoga in combinatie met een Ayurvedisch reinigend dieet; en het ‘Groot YOGAbasisboek’. Verder is ze de vertaler/bewerker van het standaardwerk ‘Kundalini yoga werkboek’.

Certificering en lidmaatschappen:

Social media van docent: