Ik geloof dat iedereen het recht heeft om gezonder, gelukkiger en zonder pijn te kunnen leven met natuurlijke middelen. Je kunt jezelf bevrijden van je spanningen in nek, schouders, hoofd en nek.
Ik geloof dat je stressvrij kan leven met je baan en je werk met plezier zou kunnen uitvoeren.

Ik heb 25 jaar lang gewerkt in het Nederlandse bedrijfsleven waar je onder een hoge druk werkt, met spanningen en je steeds meer en meer moet presteren.
Ik ben zelf door allerlei fasen heen gegaan en heb ontdekt dat hoge stress ziekmakend is. Ik heb last gehad van allerlei ziekten en vooral spanningen waarvoor ik de oplossing niet wist. Door middel van een bepaalde technieken van yoga en meditatie toe te passen heb ik deze met succes opgelost.

Ik had vele jaren knieklachten en moest zelfs een operatie ondergaan, maar ook daarna was ik niet geheel van mijn klachten af. Ik ben toen yogaoefeningen gaan doen om mijn beenspieren te versterken en ben daardoor van mijn knieklachten af gekomen.

Ik ben door de medische molen heen gegaan, maar ben uiteindelijk bevrijd van allerlei klachten door yoga te gaan doen en veel te mediteren.

De technieken die ik heb geleerd en vervolgens heb toegepast op mijn eigen leven, breng ik nu over op anderen zodat iedereen kan profiteren van deze natuurlijke manier van jezelf beter maken.

Wanneer je bij mij komt dan help ik je o.a.
– aan je deze technieken te leren
– je zult meer energie verkrijgen
– je zult diepe ontspannen
– je zult je levens standaard op een hogere niveau ervaren.
– je zult stress vrij leven
– je zult in contact met jezelf komen
– je zult in balans zijn met jezelf.
– je zult meer presteren op je werk.
– je zult een blije mens worden
– je komt in contact en dus directe verbinding met jezelf; dit is de definitie van yoga.

Social media van docent: