Crisis? Ik zie een start van een nieuw bewustzijn.
Daarom ben ik yogi en breng ik graag licht in tijden van duisternis.

De teachings van Yogi Bahjan hebben mijn leven veranderd. Mijn pyschische afwijkingen omarmt als zegeningen ipv van vloek.

Guru aan huis is een praktijk in dienst van lichter en liefdevoller leven. Ik help jou om de volgende stap in bewustwording te nemen. Opdat je je eigen geluk en gezondheid kan vormgeven zoals jij het wilt.

Ik heb veel mensen ontmoet die vastlopen en willen veranderen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik een gave heb, om mensen de kracht in zichzelf te laten ontdekken om die volgende stap te nemen in hun leven.

Ik ben yogacoach, tantrika, masseur en certifieerde level 1 kundalini yogadocent. Na een diepe, persoonlijke crisis heb ik mijn passie en levensmissie gevonden in de kundalini yoga, de yoga van het bewustzijn.

Sinds 2013  geef ik wekelijks yogalessen in Leiden en omstreken, gastlessen op sportscholen en festivals, verdiepende workshops en trainingen. Ik heb een eigen praktijk – Guru Aan huis- en begeleid mensen op hun pad van persoonlijke groei dmv sessies en trajecten op maat. Sinds 2016 ben ik getrouwd en moeder van een dochtertje en combineer ik ontspannen moederschap met mijn werk als zelfstandige professional.

Social media van docent: