Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
12 januari vrijdag

Sat Nam Rasayan Workshop met Sat Atma

12 januari 2018, 18:45 - 12 januari 2018, 21:45
De Lindewei, Jacob Catslaan 12
Leiden, Zuid Holland 2332AW Nederland

Heling vanuit Shunia, de staat van eenheidbackground_contact

Sat Nam Rasayan Healing Workshop

  • vrijdag 12 januari
  • 18.45 – 21.45 uur
  • Door:  Sat Atma Kaur Khalsa
  • Voor iedereen toegankelijk, ook voor beginners
  • info en opgave: 06 2006 88 99 bij Tjebbe Westendorp
  • Deelname:  € 35, reserveer je plek svp door betaling op NL37INGB0007035928, Leiden
  • info op www.delindewei.nl

snr-logo-bunt

Wat Is het? Genezen vanuit ontspanning waarbij zowel de patiënt als de healer een hogere staat van bewustzijn en levensvreugde bereiken. Dat is Sat Nam Rasayan in een notendop. Wil je ervaren hoe dit voelt? Dat kan in deze workshop.

 

Sat Atma laat je ervaren hoe je met bepaalde meditaties je bewustzijn vergroot. Deze meditatieve, neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming. Het gaat vooral om voelen en volledig in de ruimte/het moment zijn. Volledig in een bewuste staat zijn, heet Shunia. Dit is een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en aanwezige blokkades verdwijnen.

Voorkennis of ervaring in Sat Nam Rasayan is niet nodig om deel te nemen.

Met Sat Nam Rasayan werk je zowel fysiek en mentaal als emotioneel en spiritueel. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning, uiteindelijk ga je zo diep als de enige grens. Voor de healer is dit werk een meditatieve weg naar je hart en de ervaring van het hier en nu, een weg naar innerlijk weten en transformatie.

Meer over SNR op de website:  www.satnamrasayanhealing.nl

background_linksShunia, de staat van Stilte

In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Deze meditative en neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming. Je zal door deze bewuste staat in Shunia kunnen leven, een staat van stilte waar alles één is. Dan ben je in staat om spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en lossen aanwezige blokkades en weerstanden lossen op.

Sat Nam Rasayan werd eeuwen lang in het geheim beoefend maar is sinds 30 jaar toegankelijk voor iedereen gemaakt.

“There are two ways of living in the world: the way of worry and the way of relaxation. If you worry, you have to concentrate to imagine, and it becomes physical work. But if you turn your mind to the Universal mind, then things will come to you.” – master in SNR Guru Dev Singh.

sat-atma-profielfotoDocente: Sat Atma

Deze avond komt Sat Atma Kaur Khalsa de workshop geven. Zij is een ervaren healer, Yogini en docent aan de Internationale School voor Sat Nam Rasayan, ook is ze opleidster aan de 3HO Kundalini Yoga Teacher Trainingen.

Sat Atma’s Website: www.livinglight.nu/

snr-logo

‘Levend licht, een licht te zijn op aarde, in jezelf, in je contacten, in je werk en in je intentie en uitstraling’.  Yogi Bhajan, mijn leermeester in de yoga en het leven, definieert een mens (a human being) als een wezen, een aanwezig zijn, met licht in zijn of haar gedachten. Een mens als een vuurtoren, als een kaars die brandt en straalt om warmte te zijn en licht.

Zo’n mens wil ik graag zijn. En zo’n mens ben ik en jij ook, en jij en wij allemaal. Dat licht schijnt altijd en straalt door ons allemaal heen, alleen zien we het niet altijd, houden we onze ogen dicht of staan er met onze rug naar toe.

Ik had het geluk in 1979 Yogi Bhajan tegen te komen en van en via hem een heleboel te leren dat me helpt om dat licht te laten schijnen.

In 1980 ben ik begonnen Kundalini yogalessen te geven. Ik heb lang in ashrams (spirituele gemeenschappen) gewoond van mijn leraar Yogi Bhajan, meester in de Kundalini Yoga en Meditatie. Ik heb daar veel geleerd o.a. over yoga, het leven, de spirit, de traditie van Sikh Dharma, mijzelf en andere mensen.

Sinds 1990 ben ik leerling van Guru Dev Singh, meester in de Sat Nam Rasayan Healing, een geneeskunst gebaseerd op compassie en het meditatief en neutraal aanwezig zijn. Sinds 1993 geef ik Sat Nam Rasayanles en healingbehandelingen. Bovendien ben ik in 1993 afgestudeerd als fysiotherapeute en heb veel ervaring met massage.’

In 1980 ben ik begonnen Kundalini yogalessen te geven. Ik heb lang in ashrams (spirituele gemeenschappen) van mijn leraar Yogi Bhajan, meester in de Kundalini Yoga en Meditatie, gewoond. Ik heb daar veel geleerd o.a. over yoga, het leven, de spirit, de traditie van Sikh Dharma, mijzelf en andere mensen.

Sinds 1990 ben ik leerling van Guru Dev Singh, meester in de Sat Nam Rasayan Healing, een geneeskunst gebaseerd op compassie en het meditatief en neutraal aanwezig zijn. Sinds 1993 geef ik Sat Nam Rasayanles en healingbehandelingen.

Bovendien ben ik in 1993 afgestudeerd als fysiotherapeute en heb veel ervaring met massage.

snr-logo

Gegevens
Datum: 12 januari 2018
Tijd: 18:45 - 21:45
Kosten: €35
Locatie
Venue Name: De Lindewei
Address: Jacob Catslaan 12
Leiden, Zuid Holland 2332AW Nederland

+ Google Maps
Telefoon: 06 20068899
Organisator
Organizer Name: Tjebbe Westendorp / Dhyan Singh
Telefoon: 0620068899
E-mail: