Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
29 september zondag

Opleiding Karam Kriya voor Kundalini Yogaleraren

29 september 2018, 09:30 - 30 september 2018, 17:00
Volendam, Parallelweg 33
Volendam, Nederland

_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_NIEUWE TRAINING_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_

KARAM KRIYA ALS ONDERSTEUNING VOOR DE KUNDALINI YOGALERAAR (KK 4 KY teachers)

Deze nieuwe training is open voor iedereen maar richt zich in het bijzonder op Kundalini yogaleraren die zich meer willen verdiepen in en hun kennis willen uitbreiden over onderwerpen die in de Kundalini Yoga Teacher Training aan bod komen. Ieder weekend bestaat uit een thema, groepsactiviteiten, meditatieve conversaties en specifieke kriya’s en meditaties. Het persoonlijke proces en het deel uit maken van sanghat speelt daarbij een belangrijke rol. Naast de ervaring en een kans tot persoonlijke ontwikkeling, is de behandelde materie direct toe te passen in je yogalessen.

De training bestaat uit 5 weekenden in Volendam en 1 (optionele) midweek met Shiv Charan Singh in Portugal. De kosten bedragen 787,50. Een los weekend kost 175 euro. De training wordt gegeven door Sada Sat Simran Kaur (Nederland), Suhab Kaur (Londen) en Shiv Charan Singh.

OVER KARAM KRIYA:

Karam Kriya is ontwikkeld door Shiv Charan Singh en is gebaseerd op de teachings van Yogi Bhajan. Het maakt gebruikt van de universele principes van de cijfers, de Mul Mantra, de 10 Sikh Guru’s en de 10 Sprirituele Lichamen. Karam Kriya is als een roadmap. Het geeft houvast en richting en kan een glasheldere blik werpen op de soms moeilijk te begrijpen yogische leer. Naast dat het je helpt inzicht te krijgen in jezelf, is het heel concreet toe te passen in het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld in communicatie, de werksfeer en relaties. De universele principes zijn de bouwsteen van alles! Zij ondersteunen de intuïtie maar kunnen ook gebruikt worden om een diagnose te stellen in een consultatie. De cijfers van de geboortedatum geven bijvoorbeeld inzicht in patronen in onszelf en anderen.

Deze training is geschikt voor iedereen die zich in Numerologie en Mystiek wil verdiepen. Voor yogaleraren en specifiek Kundalini yogaleraren en hun studenten, die vertrouwd willen raken met Karam Kriya en deze leer in hun yogabeleving en onderricht willen integreren.

Gegevens
Begin: 29 september 2018 @ 09:30
Einde: 30 september 2018 @ 17:00
Kosten: 787,50Euro
Locatie
Venue Name: Volendam
Address: Parallelweg 33
Volendam, Nederland

+ Google Maps
Telefoon: 0623487109
Website: Karamkriya.nl
Organisator
Organizer Name: Sada Sat Simran Kaur
Telefoon: 0623487109
E-mail: