Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
10 mei zondag

Kundalini Yoga Mei-Retraite in Zeeland

10 mei 2018, 19:00 - 13 mei 2018, 19:00
Spectrum in Groede, Kruisdijk 10
Groede, Zeeland 4503GH Nederland

Zeeland mei 2017

 • Groede, Zeeuws-Vlaanderen
 • Hemelvaart: do av 10 mei t/m zondag 13 mei 2018

Met deze driedaagse kom je weer helemaal thuis in jezelf. Je brengt je yoga en je zelfervaring naar een dieper niveau. Er is alle nodige uitleg voor wie Kundalini Yoga nieuw is en het programma kent een mooie opbouw.

We gebruiken een yogazaal met een houtkacheltje, aan een veld  uitkijkend op een natuurgebied waar Franse runderen grazen. De plek zelf heeft ook nog eens vier paarden en daarmee een boerderij-achtige buitensfeer.

Je kampeert op het veldje naast de yogazaal. Voor enkelen is er  een aantal (gedeelde) kamers in het woonhuis. Jacqueline doet de catering (vegetarisch en biologisch), de thee, tussendoortjes, maaltijden worden allemaal met liefde en ervaring verzorgd.

Locatie en Route

 • Energiepraktijk Spectrum. Kruisdijk 10, 4503 GH, Groede.
 • Openbaar vervoer: neem de trein tot Vlissingen en steek daar over met de veerboot naar Breskens. Van daar neem je de bus en die stopt voor de deur op de Kruisdijk in Groede.
 • Locatie op Google Maps

Info en Reserveren

 • De deelnameprijs is € 335,- , dit is incl. overnachtingen en maaltijden.
 • Voor herhalers, dwz degenen die er al eerdere  jaren bij waren, geldt 10% korting.
 • Reserveer door het bedrag over te maken op NL37INGB0007035928  o.v.v. Retreat Zeeland 2018 en een e-mail te sturen.

Tjebbe - Dhyan Singh

Tjebbe – Dhyan

Docent

Het weekend wordt gegeven door Tjebbe Westendorp – Dhyan Singh

Contact

 • E: Info@delindewei.nl
 • T: 06 20068899

Ervaringen van deelnemers aan het weekend in 2016:

‘Een geweldig Kundalini Yoga weekeind achter de rug, maar eigenlijk in de rug!! Lieve Tjebbe…krachtige zachte leraar….mooie groep mensen….zacht…zielenmaatjes…allemaal…spiegels….heerlijk eten….overvloed aan bloemen en zon en dieren en lucht en bij de afsluiting…de laatste klanken van de muziek,,,onweer en regen…blessing van de natuur…onwaarschijnlijk mooi…het maakte een diepe indruk….nieuwe weg is geopend….we zien elkaar terug! De plek was precies wat het mag zijn…rust, ruimte…stilte, heerlijk eten…wat nodig was was aanwezig…meer moest het niet zijn……Gelukkige mensen….en dat is werkelijk het effect van het smelten van het ijs in de harten van de mensen…..Dank je wel Tjebbe Westendorp ♥  Sat Nam ♥’

‘Het kundalini weekend in Zeeland afgelopen weekend was heel mooi en bijzonder! Wat een ervaring zo’n weekend, de yoga oefeningen waren goed om te doen en de mantra’s heerlijk om te zingen! Bij het zingen van de verschillende mantra’s kwamen er bij mij veel emotie’s vrij…. er was alle ruimte voor en ik voelde me geborgen en gedragen door Tjebbe en de andere mensen van de groep. Wij hadden een hele warme groep het voelde voor mij aan als een hele lieve en fijne familie. Na het weekend voelde ik rust, ontspanning en was ik meer bij mezelf gekomen!!!
Dank je wel Tjebbe!’
Gegevens
Begin: 10 mei 2018 @ 19:00
Einde: 13 mei 2018 @ 19:00
Kosten: €355
Locatie
Venue Name: Spectrum in Groede
Address: Kruisdijk 10
Groede, Zeeland 4503GH Nederland

+ Google Maps
Organisator
Organizer Name: Tjebbe Westendorp / Dhyan Singh
Telefoon: 0620068899
E-mail: