Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
15 februari zaterdag

Kundalini Yoga: Essentie en Praktijk

15 februari 2020, 09:15 - 15 februari 2020, 12:30

Workshop Kundalini Yoga: Essentie en Praktijk

Datum: 15 februari 9.30 – 12.30 uur

(thee staat om 9.15 uur klaar)

Locatie: Tanith Yoga, Havenstraat 20, 3401DM IJsselstein

Kosten: €30     Opgeven via www.tanith.nl

Dharamjodh Singh en Tjarda Bouma

 

 

Heb je weleens van ‘Kundalini’ gehoord en ben je nieuwsgierig of voel je je er misschien door aangetrokken? Wellicht begrijp je dan niet waarom je aangetrokken wordt en hoe je hiermee aan de slag kan en hoe je het zelf kan ervaren.

 

Ben je ooit naar een Kundalini Yogales geweest en vroeg je je af ‘wat gebeurt hier eigenlijk’? Wat doen deze mensen in witte kleding, met hoofdbedekking en waarom zingen ze mantra’s?

 

Aantrekkingskracht en confrontatie zijn beide reacties die zonder ons bewustzijn voor grote afleidingen kunnen zorgen. Als we in het leven met afleidingen bezig blijven, en we ons bewustzijn onderdrukken, komt de essentie of kern van ons pure zelf niet naar boven. Kundalini Yoga is een technologie die alle vaste patronen doorbreekt die ons kunnen afleiden van onze kern. In de praktijk geeft ons bewustzijn de kracht om het pure zelf te kristalliseren zodat we stralen en we de confrontatie en aantrekkingskracht in ons leven niet kwijtraken.

 

In deze workshop zullen we de essentie van Kundalini Yoga als technologie bespreken en toepassen. Je krijgt uitleg over de achtergrond en ideeën van deze traditie zoals Yogi Bhajan deze vanuit India naar het westen heeft gebracht. Daarnaast gaan we ook aan het werk met yoga-, ademhalingsoefeningen en chanten we mantra’s zodat je zelf kan ervaren wat Kundalini Yoga met je doet. Er is alle ruimte voor vragen en antwoorden.

 

Iedereen is welkom onafhankelijk van je ervaring of kennis. Mooi kunnen zingen is niet nodig, het gaat om het ervaren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens
Datum: februari 15
Tijd: 09:15 - 12:30
Kosten: Euro30