Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
22 maart vrijdag

Dagworkshop ‘MASTER YOUR MIND’ door Gurumarka Singh Khalsa

22 maart 2019, 10:00 - 22 maart 2019, 17:00
Yogastudio de Weerribben, Oudeweg 113
Ossenzijl, Netherlands 8376 HS

DAGWORKSHOP KUNDALINI YOGA ‘MASTER YOUR MIND’
In Kundalini Yoga leren we hoe de geest het lichaam controleert. Wanneer je meester bent over je geest heb je meer controle over je omgeving, over hoe je beweegt in de wereld. Je leert hierdoor optimaal te genieten van je tijd hier op aarde. Gedurende deze dag zullen we technieken aanleren om te ervaren hoe je je gedachten helder kan maken, hoe meer bewust te worden, hoe stress te verminderen en tot ontspanning te komen, en je leert openingen te vinden naar ruimere mogelijkheden. Voertaal: Engels. Aantal deelnemers: 10.

YOGASTUDIO DE WEERRIBBEN
Yogastudio de Weerribben is een nieuwe kleinschalige yogastudio midden in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Gelegen in magische stilte. In het kader van de officiële opening van de studio is er van 19 t/m 24 maart een exclusieve Kundalini Yoga programma met diverse themadagworkshop, coaching-sessies en een introductieworkshop. Het programma wordt verzorgd door Gurumarka Singh Khalsa. Als coach en spiritueel docent heeft hij een 45+ jaar lange ervaring. Zijn werkwijze laat zich omschrijven als ontspannend en uitdagend, to-the-point en confronterend, humoristisch en onderhoudend. Gurumarka is aangesloten bij IKYTA en KRI.

THEMATISCHE DAGWORKSHOPS
De thematische dagworkshops worden gehouden op 22, 23 en 24 maart. Zij kunnen los of in combinatie gevolgd worden. Het unieke aan deze workshops zijn de kleine groepen waardoor een grote mate van persoonlijke aandacht mogelijk is. Bovendien biedt elke workshop een unieke verscheidenheid aan meditaties, kriyas en andere processen gebaseerd op de wetenschap van kundalini zoals onderwezen door Yogi Bhajan.

VAKANTIEGEVOEL
Yogastudio de Weerribben ligt midden in de natuur en is alleen per boot, te voet en per fiets bereikbaar. Wij halen je op met de boot vanaf de parkeerplaats en het onthaasten begint al voor je hier bent. Direct heb je een soort van vakantiegevoel  Bij de themaworkshops staat iedere dag een nieuw thema centraal. De activiteiten kun je alleen of meerdere dagen boeken. Volg je een meerdaags programma dan overnacht je in De Imme, gelegen op hetzelfde terrein. Door de overal aanwezige natuur en de immense stilte heeft een meerdaags verblijf het effect van het volgen van een kleine retreat. Heerlijk ontspannen en opgeladen kom je weer terug bij jezelf. De vegetarische maaltijden zijn bereid van verse biologische ingrediënten en met dieetwensen wordt rekening gehouden.

KOSTEN DAGWORKSHOP: € 90 inclusief lunch. Vroege vogels (aanmelding voor 200119) betalen € 80. Voor de kosten bij deelname meerdere workshopsdagen zie website.

BEREIKBAARHEID
Adres Yogastudio de Weerribben: Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl.
De locatie is niet tot de deur bereikbaar. Wel met boot, fiets of te voet. Er is een gratis service beschikbaar voor overtocht per boot vanaf de parkeerplaats in Kalenberg (10 minuten varen). Het carpoolen is handig voor mensen die geen auto hebben of met de trein (bestemming Steenwijk) reizen. Geef bij aanmelding dan ook aan op welke manier je zult reizen. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Zie voor uitgebreide informatie: https://www.weerribben.eu/route/

NADERE INFORMATIE EN AANMELDING
Nadere informatie is te verkrijgen via https://www.weerribben.eu/workshops-gurumarka/ of telefonisch +31(0)612618904 (Marjo Disseldorp) / +31(0)21286789 (Wim Liesker) of mail naar yogastudio@weerribben.eu. De aanmelding geschiedt via de website.

Gegevens
Datum: maart 22
Tijd: 10:00 - 17:00
Kosten: € 90
Locatie
Venue Name: Yogastudio de Weerribben
Address: Oudeweg 113
Ossenzijl, Netherlands 8376 HS

+ Google Maps
Telefoon: 621286789
Organisator
Organizer Name: Yogastudio de Weerribben
Telefoon: +31(0)612618904
E-mail: