Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
14 september zaterdag

Art-Yoga workshop: Holding Space for You

14 september 2019, 13:30 - 14 september 2019, 17:30
De Refter (bij Nijmegen), Rijksstraatweg 37
Ubbergen, Noord-Holland 6574AC Netherlands

Verbind je met de veilige ruimte binnen jezelf en leer om vanuit deze ruimte te creëren – workshop door Laura Klinkenberg

The Art of Kundalini Yoga   www.theartofkundaliniyoga.nl

Er is altijd een veilige ruimte binnen jezelf. In deze workshop leer je om je met deze ruimte te verbinden. De workshop start met een Kundalini Yoga-set. Kundalini Yoga helpt je om jezelf te verbinden met je adem en ontvankelijk te zijn van geest. Het is de Yoga van het bewustzijn.

Door volledig bewust te zijn van alles wat je doet en ervaart binnen in jezelf, leer je om je bewustzijn te vergroten. Tijdens de 4 uur durende workshop is er een performance ‘Draagmuur’ en werk je met een visualisatie. Met klei gebruik je je zintuigen en geef je intuïtief vorm aan jouw veilige ruimte.

Laura Klinkenberg

Laura (lauraklinkenberg.nl en ritualdesign.nl ) studeerde in 2015 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Een van de belangrijkste vragen waar Laura zich in haar werk mee bezighoudt, is: ‘Hoe breng ik de ruimte tussen mezelf en anderen – de tussenruimte – in beweging? ‘ Ze werkt als kunstenaar, ontwerper en Kundalini Yoga-docent.

Laura gebruikt het lichaam en de fysieke aanwezigheid daarvan als een hulpmiddel om de tussenruimte te onderzoeken, de sociale ruimte die vol zit met betekenis, gevoelens en gewoonten. Ze won verschillende kunstprijzen met haar werk, waaronder de GRA Award voor Design met haar afstudeerwerk.

 

Prijs: 75 euro incl. materiaal, thee en iets lekkers

Studentenkorting: 20%

Meld je aan door een bericht te sturen naar: contact@theartofkundaliniyoga.nl

Gegevens
Datum: 14 september 2019
Tijd: 13:30 - 17:30
Kosten: €75
Locatie
Venue Name: De Refter (bij Nijmegen)
Address: Rijksstraatweg 37
Ubbergen, Noord-Holland 6574AC Netherlands

+ Google Maps
Telefoon: +31610628667