Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
13 maart vrijdag

1e dag Basistraining Kundalini Yoga op de Stoel voor Yogaleraren

13 maart 2020, 10:00 - 13 maart 2020, 18:00
Enschede, Nederland
Monique Siahaya ~ Amrit Kriya van YogaNamo en Ivonne Wopereis van Yoga Natuurlijk, geven samen in Enschede deze tweedaagse Basistraining Kundalini Yoga op de Stoel, en wel op de volgende data: 13 maart & 3 april 2020 van 10.00 – 18.00 uur.
Er geldt een vroegboekkorting van €50,00 als je je aanmeldt en 1 maand voor aanvang van de training betaald hebt. Er geldt een extra korting als je je tevens aanmeldt voor de Training Yoga voor Mantelzorgers en betaalt voor 28 januari 2020.
Mensen worden steeds ouder en er zijn steeds meer mensen met lichamelijke en/of geestelijke condities. Ook deze mensen hebben behoefte aan preventie en ondersteuning door yoga en meditatie.
Dit vraagt van yogaleraren bewustwording en kennis van deze doelgroep en hun thema’s.
Deze training biedt een goede basis, hiermee kun je mensen begeleiden in het laten toenemen van hun bewustwording, waardoor welzijn en gezondheid stabiliseren of toenemen. Ook ontdekken mensen op liefdevolle wijze met zichzelf en hun eigen grenzen om te gaan.
Tijdens de training ga je bezig met methodiek, verdiep je je in thematische en didactische vragen over de doelgroep. Ook ga je bezig met de aanpak. Je geeft les tijdens de training en maakt huiswerkopdrachten.
De Basistraining beslaat 2 dagen, waartussen een periode van minimaal 2 weken, met afsluitend een Skype gesprek. Dit is exclusief zelfstudie en huiswerkopdracht.

Monique Siahaya ~ Amrit Kriya van YogaNamo en Ivonne Wopereis van Yoga Natuurlijk richten zich al vele jaren op Kundalini Yoga, Yoga op de Stoel, Senioren Yoga en Yoga voor Mantelzorgers. Monique geeft ruim 30 jaar Kundalini Yoga, 18 jaar Yoga op de Stoel aan mensen met diverse condities in verzorgingshuizen. Monique is 8 jaar docent aan de Fachausbildung Yoga für Senioren geweest en geeft tevens trainingen Grondbeginselen Kundalini Yoga op de Stoel voor zorgorganisaties. 

Momenteel zijn Monique en Ivonne bezig met het volgen van segmenten van de Kundalini Yoga Therapy Training van het Guru Ram Das Centre for Medicine & Humanology en richten zich daarmee op het geven van therapeutische yoga.

Samen hebben ze het KRI gecertificeerde Programma Yoga voor Mantelzorgers en de Training voor Yogaleraren ontwikkeld en het boek ‘Yoga ondersteunt in zorgen voor jezelf en de ander’. Dit is een Self-care programma.

Contact, informatie en aanmelding

Monique Siahaya ~ Amrit Kriya       www.YogaNamo.nl – info@YogaNamo.nl

Ivonne Wopereis       www.YogaNatuurlijk.orgYogaBorne@gmail.com 

Gegevens
Datum: maart 13
Tijd: 10:00 - 18:00
Kosten: €350,00
Locatie
Venue Name: Enschede
Address: Nederland
+ Google Maps
Telefoon: 053 4774179
Website: www.yoganamo.nl
Organisator
Organizer Name: Monique Siahaya&Ivonne Wopereis
Telefoon: 053 4774179
E-mail:
Website: www.yoganamo.nl